A SZERETET FÉNYEI

A lámpakészítés hobbinak indult. Először gyermekeimet, közelebbi rokonaimat ajándékoztam meg velük. Beleszerettem a készítésébe. Fantasztikus érzés "örömet alkotni" mások számára.

Emlékszem kisgyermekként miként csodáltam a szikrázó karácsonyi fényeket, a díszek csillogását, mely megteremtette az el nem feledhető puha, meleg hangulatot, kizárva a kinti fagyos, hideg éjszakát. Ezt a melegséget, romantikus hangulatot igyekszem visszaadni a lámpáimmal. Az egyedi tervezésű, kézzel készített hangulatlámpák, töklámpások a megrendelő kívánságai szerint készülnek el. Igazán személyre szóló ajándék.

Jó szívvel ajánlom, névnapra, születésnapra, nászajándékba, búcsúajándékként, évfordulóra, Valentin napra, ballagásra, anyák napjára vagy csak varázsos otthoni hangulat teremtésére. Kreatív hobbijaim közé tartozik még a rajzok, festmények, ékszerek készítése. Nézz körül nálam és ha megtetszik valamelyik alkotásom, ne habozz, vedd fel velem a kapcsolatot.

RÓLAM MONDTÁK...

"Tökéletes! Gyönyörű munka, köszönöm szépen!
Nagyon köszönöm a korrekt, rugalmas hozzáállásodat és a gyönyörű munkádat! Biztosan foglak még keresni, mert csodaszép ajándékötlet az általad készített lámpa!
Üdv: Hajni "

Hajni

Fotó alapján festményről

"Vicával a közös "munka" egy olyan csodálatos alkotó folyamat volt, hogy ennél jobban nem is érezhetném magaménak, szívemből szólónak az általa elkészített lámpát! Minden kívánságomat megvalósítva, a szeretet fényét árasztja, köszönöm! "

Mónika

Életfa

"Az én nagy szerelmem Olaszország. Azt hittem, hogy lehetetlent kérek azzal, ha a velencei gondolákat, a szűk kis csatornákat szeretném viszontlátni egy lámpáson. Ma már tudom, hogy a lámpások készítője számára nincs lehetetlen! Kép alapján, egyeztetések után megszületett egy gyönyörű Velencés hangulatlámpa. Imádom! Gyors és precíz munka! Gondos csomagolás! Ha valami igazán egyedit szeretnél akár ajándékba, akár magadnak, csak ajánlani tudom! "

Krisztina

Velence