RENDELÉS MENETE

Egyeztetés

Köszöntelek a leendő "Szikrácska" tulajdonosok között! Első lépésként megbeszéljük milyen alkalomra vásárolsz, mi a pontos elképzelésed.

Az elkészítési idő lámpa, ékszer, festmény estén minimum egy-két hét a megrendeléstől függően és ehhez adódik hozzá a postai szállítás ideje. Vedd figyelembe, hogy kézzel készített termékekről van szó és a megrendelések mennyisége is befolyásolhatja az elkészülési időt, így minél előbb add le a megrendelésed

Rendelés

A megrendelésed a fizetés beérkezése után válik véglegessé. Fizetni csak utalással tudsz. Ne feledd el feltüntetni az utalás közlemény rovatába a nevedet és a megrendelt termék megnevezését vagy a díjbekérő sorszámát. A fizetés beérkezéséről írásban értesíteni foglak.

Készítendő termék esetén ekkor látok neki a munkának.

Természetesen élhetsz az elállási jogoddal, ekkor a már megkezdett munka díja levonásra kerül a már kifizetett összegből, a maradék összeg pedig visszautalásra kerül.

Átvétel

Raktáron lévő termék esetén az átutalás beérkezése után postázom a megrendeléseket. Új készítésű termékek estén az elkészülésről és feladásról értesítést küldök.

Az elkészült termék átvételére személyesen is van lehetőség a "Kapcsolat" fülön található címen. Ehhez azonban egyeztetni kell az átvétel pontos idejét.